Over

Motion in Events

Organisatiebureau M in Events is gespecialiseerd in het realiseren van evenementen, beurzen en bedrijfs- en themafeesten in binnen- en buitenland. Wat u ook wilt organiseren, u kunt vertrouwen op de kennis en jarenlange ervaring van M in Events. Bovendien kunt u bij ons terecht voor conceptontwikkeling, marketing- en communicatievraagstukken en ondersteuning bij acquisitieactiviteiten. Kortom, M in Events is een organisatorische duizendpoot. Úw organisatorische duizendpoot.

Een succesvol evenement staat of valt met een gedegen voorbereiding en een goede samenwerking. Daarom hechten wij aan heldere communicatie en een persoonlijke benadering. Onder het motto ‘Een goed begin is het halve werk’ besteden wij ruim aandacht aan het draaiboek. Door onze kennis en ervaring kunnen wij bovendien adequaat reageren op onvoorziene omstandigheden.
Uiteraard houden wij u gedurende het hele traject op de hoogte van de vorderingen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op andere zaken. Wij streven er immers naar uw zorgen compleet uit handen te nemen!

Is er niet voldoende tijd (of knowhow) binnen uw organisatie om een bepaald idee van A tot Z te realiseren? Dan kunt u de uitvoering ook deels aan ons uitbesteden. Hierbij moet u o.a. denken aan de verzorging van het drukwerk, het aan de man brengen van uw product of dienst (acquisitie), de levering van licht- en geluidsapparatuur, het maken van (video)commercials, de bouw van een website of de inzet van (horeca)personeel.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.